Klik hier voor het recept!

broodje bietstuk

Met witte koolsalade en gesmoorde uien

Een absolute winnaar! Een broodje met Dry-Aged Rode Biet.

De scherpe smaak van mosterd en rucola, de frisse koosalade, de weergaloze structuur van de bietstuk en de zoete smaak van gesmoorde uien gaan heel goed samen op dit broodje!

Trek gekregen?

Check het recept hiernaast!

Klik hier voor het recept!

CARPACCIO VAN DRY-AGED RODE BIET

Dungesnede Bietstuk met bijvoorbeeld verschillende zoetzure groenten, een heerlijke dressing en verschillende kruiden. Of heb je misschien zelf al idee├źn voor een plantaardige variant van dit klassieke gerecht?!

Check het recept voor de basis hiernaast!

Klik hier voor het recept!

BIETENROLLADE

Een gebraden bietenrollade uit de oven met sjalotten, knoflook, kruiden en sinaasappel. Klinkt goed toch?

Check het recept hiernaast!

Klik hier voor het recept!

TARTAAR VAN GERIJPTE RODE BIET

Een tartaar gemaakt van bietengehakt met vlierbloesemdressing.

Een prachtig voorgerecht en heerlijk in combinatie met verschillende bereiding van wortel.

Check het recept hiernaast!

Klik hier voor het recept!

STEAK TARTAAR VAN DRY-AGED RODE BIET

Comfort Food! Bietentartaar, klassiek geserveerd met dikke frieten en salade.

Check het recept hiernaast!

Klik hier voor het recept!

BIETSTUK MET BRABANTSE ASPERGES


Een gerecht met Bietstuk in de hoofdrol, samen met de eerste asperge uit Raamsdonk, daarbij een frisse lente salade met witlof en een puree van aardappel en karnemelk.

Check het recept hiernaast!